wrapper

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۶ |

توضیح در مورد دوره مجازی و مجازی ویژه شاغلین
 قابل توجه علاقمندان به انتخاب رشته های مرکز آموزش الکترونیکی در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد:
دو نوع پذیرش مجازی و مجازی ویژه شاغلین از نظر میزان شهریه و نوع آموزشی تفاوتی با یکدیگر ندارند.
تنها در مرحله گزینش دانشجو، داوطلبان پذیرش ویژه شاغلین باید سه سال سابقه کار مستمر و یا پنج سال سابقه کار غیرمستمر داشته باشند که در زمان ثبت نام پذیرفته شدگان مدارک مربوطه باید ارائه گردد.
ضمناً برای ثبت نام شدگان دوره های مجازی معافیت تحصیلی صادر می گردد ولی دوره های مجازی ویژه شاغلین معافیت تحصیلی نداشته و متقاضیان می بایست دارای معافیت یا پایان خدمت باشند و از نظر سازمان نظام وظیفه منعی برای ادامه تحصیل نداشته باشند.

تمامی حقوق برای مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.

تماس با مرکز آموزش الکترونیکی

• آدرس: ايران، تهران، ميدان رسالت، خ هنگام، خ دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ايران، صندوق پستی: ۳۶۳-۱۶۸۴۵
  • تلفن:  ۲-۷۷۲٠۹٠۲٠-٠۲۱
  • نمابر:  ۷۷۲۴٠۵۹۲-٠۲۱