حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: بازدید رئیس دانشگاه از آزمایشگاه پیشرفته مهندسی زلزله ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۷ |

بازدید رئیس دانشگاه از آزمایشگاه پیشرفته مهندسی زلزله

دکتر جبارعلی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران و هیات همراه از آزمایشگاه پیشرفته مهندسی زلزله پژوهشگاه بین ­المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله که در سوهانک تهران در دست احداث است، بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید دکتر ابوالفضل واحدی؛ معاون آموزشی دانشگاه، دکتر تورج محمدی؛ معاون پژوهشی و دکتر غلامرضا قدرتی امیری؛ رئیس دانشکده عمران دانشگاه حضور داشتند. این بازدید در روز دوشنبه 10 دی ماه صورت گرفت.
دکتر محمدکاظم جعفری؛ رئیس پژوهشگاه
بین ­المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، ضمن خوشامدگویی توضیحاتی درخصوص مأموریت‌ها و فعالیت‌های پژوهشگاه در عرصه‌های پژوهشی، آموزشی و اجرایی ارائه نمود.
دکتر مرتضی بسطامی رئیس اداره پروژه های عمرانی و امور فنی پژوهشگاه مذکور نیز گزارشی از چگونگی روند ساخت آزمایشگاه که پیشرفته‌ترین مرکز تخصصی در انجام آزمایشات مرتبط با سازه و ژئوتکنیک لرزه‌ای در سطح کشور و منطقه می‌باشد، ارائه کرد.
در بازدید از بخش‌های مختلف آزمایشگاه (شامل کف قوی و دیوار عکس العمل، میز لرزان و دستگاه سانتریفوژ)، گزارشی از چگونگی روند ساخت آزمایشگاه پیشرفته مهندسی زلزله که پیشرفته‌ترین مرکز تخصصی در انجام آزمایشات مرتبط با سازه و ژئوتکنیک لرزه‌ای در سطح کشور و منطقه می‌باشد، ارائه گردید و مدعوین از نزدیک با زمینه و گستره فعالیت‌های این مجموعه آشنا شدند.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 411 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code