اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: فراخوان مقاله در پنجمین همایش و نمایشگاه تخصصی اندازه‌ گیری جریان سیالات در صنایع نفت، گاز، پالایش، پتروشیمی و آب ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/18 |

پنجمین همایش و نمایشگاه تخصصی اندازه‌ گیری جریان سیالات (میترینگ) در صنایع نفت، گاز، پالایش، پتروشیمی و آب، روزهای ۱۸ و ۱۹ آذر ۱۳۹۹ با هدف ارتقای دانش میترینگ در کشور و تقویت شبکه متخصصین حوزه اندازه گیری، توسط دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
این همایش در محورهای حقوق اندازه‌ گیری، هوشمندسازی اندازه ‌گیری، استانداردهای ملی و بین المللی در اندازه‌ گیری جریان سیالات، عملیات پرووینگ و کالیبراسیون انواع کنتور در صنعت، انواع فناوری ‌های مربوط به میترینگ (اندازه‌ گیری کمی و کیفی) در جریان‌های تک فازی و چند فازی و رویکرد چگونگی حل مسئله در صنعت میترینگ، انتخاب، اجرا (یا ساخت)، بهره برداری، نگهداری و تعمیر تجهیزات اندازه‌ گیری و پرووینگ (کالیبراسیون) برگزار می شود.
پژوهشگران و محققین می توانند فایل تکمیل شده مقالات خود را در فرمت همایش، تا شنبه ۱۹ مهر ۹۹ به آدرس ایمیل infoflowmeasurement.ir ارسال نمایند. کلیه مقالات همایش، در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و سایت سیویلیکا نمایه خواهند شد. همچنین مقالات برتر در مجله International Journal Of Flowmeasurement به چاپ خواهد رسید.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط ثبت نام، ارایه سخنرانی، برگزاری کارگاه، حضور در نمایشگاه جانبی، زمانبندی و آخرین اخبار همایش، به وب سایت http://flowmeasurement.ir/ مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 636 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165