اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: اطلاعیه در خصوص ارائه دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی به صورت حضوری در تابستان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/18 |
اطلاعیه در خصوص ارائه دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی به صورت حضوری در تابستان

امور آموزش دانشگاه با همکاری دانشکده‌ ها، برنامه دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی در تابستان را تنظیم و اعلام نمود.
با توجه به درخواست ‌های مکرر جمعی از دانشجویان در زمینه ارائه کلاس‌های عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی و به منظور فراهم شدن زمینه دانش ‌آموختگی آنان برای ادامه تحصیل و یا اشتغال و نیز سایر دانشجویانی که به دلایل مختلف نیازمند یا علاقه مند به گذراندن این دروس در تابستان هستند، امور آموزش دانشگاه با همکاری دانشکده‌ها، برنامه دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی در تابستان را تنظیم و اعلام نمود.
بخشی از این دروس به صورت حضوری فشرده و مابقی به صورت غیرحضوری ارائه می شود.
دروس فشرده حضوری، از شنبه ۲۱ تیرماه شروع و تا یکشنبه ۵ مردادماه ادامه خواهند داشت. اولویت ثبت ‌نام و حضور در این کلاس ‌ها با دانشجویانی است که در شرف دانش ‌آموختگی می باشند و تنها در صورت وجود ظرفیت اضافی، سایر دانشجویان می ‌توانند با هماهنگی دانشکده در این کلاس ‌ها شرکت کنند. اسکان دانشجویان خوابگاهی برای این کلاس‌ ها نیز از یک روز قبل از اولین کلاس عملی تا یک روز بعد از آخرین درس عملی با معاونت دانشجویی هماهنگ شده است.
دانشجویانی که موفق به حضور در این کلاس ‌ها (یا کلاس‌ های مشابه احتمالی در شهریور) نشوند، می ‌توانند درخواست حذف درس را بنمایند.
لازم به ذکر است که شرکت دانشجویان در کلاس ‌های دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی و یا عملی- نظری که ارائه آنها کاملا غیرحضوری اعلام شده، الزامی است.
دانشجویان برای اطلاع از زمان ‌بندی کلاس ‌ها، می ‌توانند به سایت دانشکده ارائه‌ کننده درس مراجعه نمایند.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 1006 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165