اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: رشد تعداد مقالات پراستناد دانشگاه علم و صنعت ایران براساس آخرین به روز رسانی پایگاه ESI ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/29 |

براساس آخرین به روز رسانی پایگاه ESI که در ۹ جولای ۲۰۲۰ اعلام شده است، تعداد مقالات پراستناد دانشگاه علم و صنعت ایران با افزایش چشم گیر همراه بوده است. بر همین اساس دانشگاه علم و صنعت ایران دارای ۸۷ مقالات پراستناد، ۳۳ مقاله جبهه تحقیق و دو مقاله داغ است.
بر اساس گزارش دفتر علم سنجی مرکز اسناد علمی و اطلاع ­رسانی دانشگاه علم و صنعت ایران به ترتیب دکتر علی ملکی با ۹ مقاله، دکتر علی کاوه با ۶ مقاله، دکتر مجید سیاوشی با ۶ مقاله و دکتر شهرام جدید با ۵ مقاله از جمله اعضای هیات علمی  این دانشگاه هستند که دارای بیشترین تعداد مقاله پراستناد هستند.
لازم به یادآوری می باشد بر اساس این گزارش، دکتر مجید سیاوشی و دکتر اصغر حبیب نژاد کورایم دو عضو هیات علمی این دانشگاه هستند که دارای  مقاله داغ بوده­ اند.
گفتنی است ESI یکی از پایگاه­ های  موسسه Clarivate Analytics  (ISI سابق) است که مقالات پراستناد، مقالات جبهه تحقیق و مقالات داغ از طریق آن معرفی می­ شود. این پایگاه ابتدا مقالات را براساس حوزه موضوعی مجله منتشرکننده در یکی از حوزه­ های۲۲ گانه مختص این  پایگاه قرار داده و سپس مقالات هر حوزه را براساس تعداد استناد‌های دریافتی مرتب سازی می ­­نماید؛  یک درصد بالای آن به عنوان مقالات پراستناد و یک دهم درصد بالای هر حوزه به عنوان مقالات داغ معرفی می­ شوند.

نمودار۱. مقالات پراستناد دانشگاه علم و صنعت ایران براساس سال انتشار

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 642 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA